Værd at vide

Beliggenhed

Fysioterapien ligger i gadeplan og har let adgang for kørestole. Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Fysioterapien ligger centralt med gode trafikforbindelser:
Find evt. vej hos Krak: www.krak.dk

Hvad skal jeg medbringe?

Første gang du kommer, skal du medbringe dit gule sygesikringsbevis samt et lagen og håndklæde. Lagen og håndklæde bedes du medbringe ved hver konsultation.

Hvor lang tid varer en behandling?

1.gang foretages en grundig undersøgelse der kan vare op til 45 min.

De efterfølgende behandlinger vare mellem 20-30min.

Betaling

Vi har overenskomst med Sygesikringen – Kommer du med en henvisning fra lægen yder sygesikringen et tilskud til behandlingen og du har en egenbetaling. Prisen er fastsat af overenskomsten med sygesikringen. Du kan også komme uden henvisning – det er lidt dyrere, da du ikke får sygesikringstilskuddet.

Vi afregner D. 25 i hver måned  eller den sidste gang i hver måned. Du kan betale kontant, med dankort, eller via netbank. Du har også mulighed for at få din regning på mail.  Hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark” får du tilskud til din behandling. Du skal blot informere sekretæren om, at du er medlem af “danmark”, første gang du er til behandling, så overfører “danmark” automatisk penge til dig, når du har afregnet hos os.