Slået op d.

Akupunktur Hørning, Hasselager & Skanderborg

Hørning Fysioterapi tilbyder akupunkturbehandling i Hørning nær Hasselager og Skanderborg. Yderst professionel behandling. Kontakt os i dag. 

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode fra Kina og andre dele af Fjernøsten, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Princippet i akupunkturbehandlingen er, at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Ifølge den traditionelle kinesiske forklaring, der er et par tusinde år gammel, siges akupunkturnålene at kunne genoprette kroppens normale energibalance, qi. Den traditionelle forklaring går ud på, at der findes 12 energibaner i kroppen – de såkaldte meridianer. I dag er der flere læger, der mener, at de 12 meridianer ikke er energibaner, men derimod de 12 kranienerver (cervikalnerver), der udspringer fra rygmarven og forsyner alle dele af kroppen via det autonome nervesystem.

Der benyttes yderligere øre akupunktur.

Øreakupunktur-uddannelsen er omfattende, men en selvstændig terapi, der opnår anerkendende resultater. Uddannelsen henvender sig bredt til sundhedsfaglige personer. Øreakupunktur benyttes til: behandling af smerter